Fascination About مزاج
Fascination About مزاج
Blog Article
در مزاج شناسی این دسته معمولا اهل زیاد فکر کردن هستند و به همین خاطر هم از زندگی در لحظه حال و لذت بردن از آن غافل میشوند. شکاک بودن از ویژگیهای بارز آنها است.
در ضمن اگر به سبب این مزاج، مشکلاتی برای کسی به وجود آمده و تمایل به تعادل مزاج داشته باشد، باید به پزشک طب سنتی مراجعه کند. مزاجهای چهارگانه با تغییر در رژیم غذایی و ورزش، قابلکنترل هستند و به مرور زمان میتوانند بهبود پیدا کنند.
در بخش قبلی به این سوال پاسخ دادیم که مزاج یا اخلاط چیست ، اما آشنایی با انواع مزاج میتواند به شما کمک کند که بدن خود را بهتر بشناسید. در واقع، شناخت طبع سرد و گرم بدن میتواند در حفظ سلامتی و داشتن یک سبک زندگی سالم موثر باشد.
در طب سنتی دو نوع مزاج داریم که مفهوم کلی متفاوتی از هم دارند: مزاج ذاتی و مزاج ناشی از بیماری. مزاج ذاتی همان چیزی است که از بدو تولد همراه ماست؛ اما برخی از بیماریها میتوانند مزاج ما را تغییر دهند. به مزاج جدید مزاج ناشی از بیماری میگویند.
تأثیر مزاج روی جسم کاملا ثابت شده است. مزاج، طبع یا خلط برآیند تاثیر محیط و ارکان مادی هستی در یک گیاه، حیوان یا انسان است.
افراد با مزاج گرم و تر میل به خوردن شیرینی و ترشی را توام باهم دارند و از خوردن همه غذاها لذت میبرند.
پوست مرطوب، تن صدای پایین، موی نازک و روشن و چرب، چشمان درشت از دیگر ویژگیهای این افراد است.
This site takes advantage of cookies. By continuing to make use of this Site, you comply with our guidelines concerning the utilization of cookies.
ویژگی صلح جو بودن آنها باعث میشود تا از هر تنش و دعوایی دوری کنند. در روابط عاطفی نیز فقط به دنبال پیوندهای احساسی پایدار هستند. این گروه ممکن است برخی ویژگیهای ظاهری را به صورت مشترک داشته باشند که در انتها به این مورد نیز خواهیم پرداخت.
براساس نوع مزاج بدن، برخی از غذاها میتوانند مضر باشند و برعکس برخی از آنها میتوانند باعث بهبود احوال و ذخیرهسازی انرژی در بدن شوند.
افراد دارای مزاج صفراوی یا طبع گرم و خشک در ظاهر هیکل لاغری دارند و پوست آنها متمایل به رنگ زرد است. بسیار گرمایی هستند و در فصول گرم سال کلافه میشوند. همچنین در این مزاج مواقع مشکل خشکی دهان و تشنگی زیاد دارند. قد بلند هستند و صورتشان کشیده است. بدن آنها به دلیل ویژگیهایی که دارند کم مو بوده و بینی بزرگ و چشمان ریزی دارند.
پوست مرطوب، تن صدای پایین، موی نازک و روشن و چرب، چشمان درشت از دیگر ویژگیهای این افراد است.
پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طبهای دیگر را نیز رد کردهاست. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی میگویند.
افرادی که مزاج بلغمی دارند، طبع آنها سرد و تر است و برای ایجاد تعادل به خوراکیهای گرم و خشک نیاز دارند. در مصرف مواد غذایی، استفاده از ادویههای مختلف میتواند باعث ایجاد گرمی شود. دارچین، هل، زنجبیل و… کمک کننده هستند. این افراد میتوانند به جای چای از دمنوشهای گرم استفاده کنند.